Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Egyszerű és hatékony utólagos épület hőszigetelés a skandinávoktól…

MI AZ ISOCELL?

Az ISOCELL egy olyan papíralapú hőszigetelés, melyet környezetbarát módon, napilapok hulladékpapírjából újrahasznosítással állítanak elő.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS: Az Isocell hőszigetelési rendszer alapja a cellulóz. A cellulóz rostokat (a fa természetes rostjait) újságpapírból nyerik.

KEZELÉS: Tűz- penész- és rágcsáló elleni védelem érdekében bórral és foszfáttal kezelik.

AHOGY ÖN TALÁLKOZIK VELE: A kész szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével a kitöltendő üregbe pumpáljuk.

Miért érdemes ISOCELL szigetelést választania:

  • Kiváló hőszigetelési értékIsoCell
  • Kiemelkedő hősugárzás elleni védelem
  • Páraszabályozó
  • Egyedülálló hangszigetelés
  • Tűzvédelem
  • Környezettudatos

AZ ISOCELL TÉLEN-NYÁRON DOLGOZIK!

TÉLEN: Az Isocell szigetelőanyag beépítése befúvásos technológiával történik, így nem találkozunk azzal a problémával, ami más, elavult szigetelőanyagokra jellemző. Nincs tömörödés, így nem keletkeznek rések sem a hőszigetelésben.

NYÁRON: Az a szigetelőanyag, amely télen az energiatakarékosság céljából használunk nem biztos, hogy nyáron is megvéd a hőség ellen. Később engedi csupán átmelegíteni az épületet, mint a régebbi szigetelő anyagok.

Mi szól még az ISOCELL mellett?

  • Ülepedésbiztos és hőhídmentes
  • Károsanyag mentes
  • Környezetbarát
  • Hulladékmentes
  • Átépítés után újra felhasználható!

Az IsoCell technológia

IsoCell - Hőfokcsillapítási érték órákbanIsoCell - A hőszigetelések előállításához szükséges energia


Az Isocell szigeteléssel megteremtheti az élhető, komfortos otthont! 

A szigetelés kiválasztására, kivitelezésére sajnos nem mindenki fordít kellő figyelmet, pedig korszerű, minőségi alapanyagok, technológia felhasználásával komfortos és élhető otthont lehet megteremteni. Sokan panaszkodnak az ingatlanukban uralkodó páratartalomra, kellemetlen hőmérsékletre, amik az esetek nagy részében a nem megfelelő vagy hiányos szigetelés eredményei. Amennyiben Ön is érintett ezzel kapcsolatban, és szeretne végre olyan megoldást találni, amivel megakadályozhatók a zavaró tényezők, ajánljuk figyelmébe az IsoCell szigetelést

Az IsoCell szigetelés lehetővé teszi, hogy az emberek megteremthessék a komfortos, élhető otthont. A papír alapú, újrahasznosított, környezetbarát anyag felhasználásával tökéletes szigetelést hozhat létre, ami hosszú éveken át gondoskodik a kellemes hőmérsékletről az ingatlanon belül. Az IsoCell szigetelést nagyon egyszerűen és gyorsan, egy befúvógép segítségével lehet az üregekbe juttatni. Mivel könnyedén telepíthető, és minimális bontásra van szükség, nem kellenek nagy előkészületek a munkálatok előtt, szinte bármikor bele lehet vágni a szigetelésbe. Még az őszi időszakban, a nagyobb fagyok beköszöntét megelőzően is elkészülhet a szigetelés, így már a tél folyamán megtapasztalhatja a környezetbarát anyag előnyeit. Az IsoCell szigeteléssel megakadályozhatja a hőhíd kialakulását, a növekvő páratartalmat, és minden más olyan tényezőt, amik a rossz szigetelésből fakadnának. A munkálatok után öröm lesz nap, mint nap hazatérni otthonába, ráadásul ez a megoldás növeli az ingatlan értékét is. Ez egy eladásnál anyagi előnyöket is jelenthet. 

Az IsoCell szigetelés minden szempontból tökéletes, válassza Ön is ezt az opciót az élhető otthon megteremtéséhez! Szolgáltatásunk gyors, ügyfélközpontú, amivel biztosan elégedett lesz. A munkálatokat kedvező áron vállaljuk. Ha szeretné ránk bízni az IsoCell szigetelés kivitelezést, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A fújt cellulóz hőszigetelés nem csak télen hasznos!

Lassan, de biztosan közeleg a nyár, és vele együtt megérkezik a meleg is, ami, ha egyszer befűti az otthonunkat, őszig nem szabadulunk meg tőle. Ilyenkor sokan folyamatosan járatják a légkondicionáló berendezést, ami kellemes körülményeket teremt ugyan, ám az energiaszámlát igencsak megnöveli. A fújt cellulóz hőszigeteléssel hasonló hűvös érhető el, viszont a számlákra semmilyen negatív hatással nem lesz, csupán az egyszeri költségével kell számolni, ami ráadásul még a többi hőszigetelés-típushoz képest is kedvező..

Érdemes még a nyári hőség beállta előtt ellátnia a házát fújt cellulóz hőszigeteléssel, ha eddig még nem tette. Biztos lehet benne, hogy tapasztalni fogja az előnyeit, és nem csak a hőségben számíthat rá, hanem az azt követő, hidegebb időszakokban is.

Amennyiben szeretné megrendelni az otthona számára a fújt cellulóz hőszigetelést, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Isocell szigeteléssel gyorsan felkészítheti otthonát a hidegre!

Hőszigetelni szeretne az otthonában, de eddig csak halogatta, és most már itt van a küszöbön a zord, hideg idő? Még nincs veszve minden, egyszerűen csak a célnak legjobb hőszigetelési módot kell választania, ami pedig az Isocell szigetelés. Az Isocell szigetelés azért felel meg legjobban azoknak, akik gyorsan és eredményesen szeretnének minőségi hőszigetelést készíttetni, mert nem jár nagy procedúrával a telepítése, mégis hatásos.

Az Isocell szigetelés pontosan ilyen, megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy gyorsan elkészüljön, hiszen fújható szigetelésről van szó, ez a tempó mégsem megy a minőség rovására. Készüljön fel a hideg időre úgy, hogy rövid időn belül elkészül a hőszigetelés ott is, ahol eddig nem, vagy csak hiányosan volt!


Az Isocell szigetelés nem jár irreális árakkal, nem kell sok időt szánni a befújásába, a jellegéből adódóan pedig a törmelék összetakarítását is meg lehet spórolni, mindemellett pedig káros anyagoktól mentes. Készüljön Isocell szigeteléssel a hidegebb napokra, keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

A cellulóz szigetelés fontossága környezetvédelmi szempontból

cellulóz szigetelésrőlA cellulóz szigetelésről rengeteg pozitívumot lehet hallani, elsősorban az egyszerű alkalmazása miatt, azonban ritkán esik szó a környezetvédelmi előnyeiről, pedig a Föld állapota miatt fontos volna erről többször említést tenni.

A szakemberek nem győzik elégszer felhívni a figyelmet a környezetbarát megoldások alkalmazására, legyen szó egy egyszerű bevásárlásról, vagy az épületek kivitelezéséről. Az emberek a cellulóz szigetelés használatával eleget tehetnek a környezetvédelmi szakemberek felhívásának az ingatlanokkal kapcsolatban. A szigetelés tökéletes lehetőséget biztosít a papírhulladék újrahasznosításához, ráadásul a cellulóz anyag teljesen hulladékmentesen alkalmazható. A cellulóz szigetelés nem tartalmaz semmilyen, az egészségre és a környezetre ártalmas anyagot, és nem bocsát ki mérgező gázokat sem.

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, és szeretné megtapasztalni a cellulóz szigetelés más előnyeit is, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és bízza ránk a szigetelés kivitelezését!

Az IsoCell szigetelés nyáron sem hagyja cserben!

IsoCell szigetelésA kiváló hőszigetelő anyag télen és nyáron is a legjobbat hozza ki magából és komfortos ingatlant lehet fenntartani a segítségével. Azt tudjuk, hogy a jó hőszigetelés télen megtartja a meleget, segítve ezzel a gazdaságos fűtést. De mire számíthatunk nyáron?

Az IsoCell szigetelés nagyszerű hőtároló kapacitásának köszönhetően természetes módon képes szabályozni a helyiségek hőmérsékletét. Az alapanyag és a kiváló kivitelezés gondoskodik arról, hogy a meleg csak jóval később jut át a falakon, a külső felülettől a belső terekig. Ez a fáziseltolódás más, gyengébb szigetelőanyagok esetében sokkal rövidebb.

Az IsoCell szigetelés a tetőn és a falakon is képes a hőhatást elnyújtani, ami konkrétan 4, 6 órás késleltetést jelent. Tehát, mire a meleg bejutna, addigra a hőség már tetőzött és akár egy esti, éjszakai szellőztetéssel lehet ellensúlyozni azt.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és védekezzen a nyári meleg ellen is IsoCell szigeteléssel!


IsoCell szigetelés: ami hiányzik az Ön házából

IsoCell szigetelés: ami hiányzik az Ön házábólEgy ingatlanban azt keressük, hogy mennyire tudja kiszolgálni a komforthoz, biztonsághoz kapcsolódó igényeinket. Ezeknek a megvalósításához elengedhetetlen a minőségi hőszigetelés is! De milyen elvárásoknak kell megfelelnie a hőszigetelésnek, a szigetelő anyagnak ahhoz, hogy elégedettek lehessünk vele?
Az olyan színvonalas megoldás, mint az IsoCell szigetelés mindent tud ahhoz, hogy télen és nyáron, tavasszal és ősszel képes legyen megadni a lakók számára a kellemes közérzetet. Megtartja a hőmérsékletet, nyáron nem melegít fölöslegesen, télen nem pazarolja az energiát. A korszerű hőszigeteléssel ki lehet egészíteni a fűtésrendszer hatékonyságát, meg lehet spórolni a fűtésre és hűtésre szánt nagyobb összeget.
Amellett, hogy az IsoCell szigetelés képes ezeknek megfelelően ellátni a feladatát, azt is megakadályozza, hogy a falakon átjusson a nedvesség és lecsapódjon a pára, ráadásul tűzbiztos is.
Az IsoCell szigetelés biztonságos, hatékony és megbízható! Amennyiben Önnek is éppen ez hiányzik az otthonából, bátran keressen fel minket!

Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa34
mod_vvisit_counterTegnap38
mod_vvisit_counterEzen a héten34
mod_vvisit_counterMúlt héten501
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1196
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1422
mod_vvisit_counterEddig244919

IsoCell

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.